Aangeboden door Shezaf Kinderopvang
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Shezaf Kinderopvang

‘Samen groeien’

Shezaf KinderopvangShezaf Kinderopvang is een professionele, reguliere kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, verdeeld over vijf locaties in Alphen aan den Rijn. De kleinschaligheid van Shezaf, dat al meer dan dertig jaar een begrip in de regio is, maakt persoonlijk contact vanzelfsprekend, waardoor de organisatie als geen ander kan inspelen op de individuele wensen van ouders.

Het motto van Shezaf luidt: ‘Samen groeien’. Spelenderwijs en ervaringsgericht leren staan bij Shezaf centraal. Shezaf biedt drie verschillende vormen van opvang: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Volledig scherm
© Shezaf Kinderopvang

Dagopvang

De dagopvang vindt plaats in verticale groepen, samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden, uiteenlopend van 0 tot en met 4 jaar. Uitgangspunt is dat baby’s en dreumesen leren van de omgang met oudere kinderen. Andersom leren oudere kinderen rekening te houden met kleine kinderen. Om de kinderen houvast en structuur te bieden, wordt zoveel mogelijk gewerkt met een vaste leiding en een vaste dagindeling.

Ester Dijs heeft een zoon en een dochter bij de dagopvang zitten. “Wij hebben voor Shezaf gekozen omdat Shezaf bekend staat om haar kwaliteit en zorg voor de kindjes. Altijd een vast gezicht. Zelfs in vakantieperiodes houden kinderen een van de vaste leidsters op de groep. Dat is voor kinderen heel prettig, maar voor de ouders ook.”

Peuteropvang

De peuteropvang (geschikt voor kinderen van 2 toten met 4 jaar) is bij uitstek dé plaats om sociale vaardigheden te oefenen. Samen spelen is goed voor de ontwikkeling van het taal- en denkvermogen. Alle ontwikkelingsgebieden worden spelenderwijs gestimuleerd.

De dochter van Pauline Scholten-Klever maakt gebruik van de peuteropvang. “Het bevalt heel goed! De juffen zijn allemaal heel vriendelijk en stralen veel rust uit naar de kinderen. Dat vind ik heel prettig. Het werkt ook goed voor mijn dochter, waardoor ze zich ook snel op haar gemak bij Shezaf voelde.”

Volledig scherm
© Shezaf Kinderopvang

Buitenschoolse opvang

De Buitenschoolse opvang is bestemd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vaste pedagogisch medewerker haalt of brengt de kinderen van of naar school en vangt hen op. Kinderen die niet in de directe omgeving op school zitten, kunnen gebruik maken van taxivervoer.

De BSO biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten en speelgoed voor diverse leeftijden. Ontspanning in een vertrouwde en gezellige omgeving staat voorop. Indien gewenst kan onder begeleiding huiswerk worden gemaakt.

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’