Aangeboden door Budgetplan
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Budgetplan

Siemens InductionAir, het beste van beide werelden!

BudgetplanSiemens combineert nu de 2 meest ideale keukenapparaten, een Flex-inductiekookplaat samen met de innovatieve geïntegreerde afzuiging.

InductionAir is niet alleen elegant en stijlvol, maar is ook eenvoudig te installeren in elke keuken! Deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging creëert meer ruimte in elke keuken, zo kun je naar hartenlust aan de slag!

Volledig scherm
© Budgetplan

De mogelijkheden van Siemens InductionAir

Er zijn verschillende InductionAir modellen met veel handige opties.

Neem nu FlexInduction, de oplossing voor grotere pannen. FlexInduction geeft de mogelijkheid om kookzones samen te voegen, als een pan groter is dan 1 kookzone. Potten en pannen zullen altijd gelijkmatig worden verwarmd.

Met PowerMove Plus kan de kookplaat verdeeld worden in 3 verschillende verwarmingszones: zo kunt u na het braden op hoge temperatuur uw gerechten warmhouden op een andere zone!

Dankzij de CookingSensor Plus behoort overkoken tot het verleden! De Bluetooth-sensor geeft een signaal af wanneer een bepaalde temperatuur is bereikt, deze temperatuur wordt constant gehouden.

Volledig scherm
© Budgetplan

Krijg tot wel €500,- terug!

Nog niet helemaal overtuigd? Budgetplan helpt nog een handje!
Tot 31 december 2018 loopt er een Siemens InductionAir actie bij Budgetplan: krijg tot wel €500,- terug en ontvang 5 jaar garantie bij aanschaf van een Siemens InductionAir-kookplaat!

KLIK HIER VOOR DE ACTIE of kom langs bij Budgetplan, wij helpen u graag verder!