Volledig scherm
PREMIUM
© AD

Sneijder, makkelijk te porren voor gezelligheid en de roes, blijkt de tegenpool van Robben

ColumnHugo Borst recenseert in zijn column het boek Sneijder. ,,Er zijn dagen dat hij wakker wordt, bekent hij, en dat hij nergens zin in heeft. Ik vond dat een verontrustende passage.”

 1. LIVE | Bonaire stelt eerste besmettingen in drie maanden vast, Exit Festival gaat toch niet door

  LIVE | Bonaire stelt eerste besmettin­gen in drie maanden vast, Exit Festival gaat toch niet door

  Bonaire heeft voor het eerst in drie maanden nieuwe besmettingen geconstateerd. Het gaat om twee reizigers uit Peru. De nieuwe gevallen betekenen een verdubbeling van het totale aantal infecties op Bonaire. De Fransen gaan, als het aan president Macron ligt, ook op overdekte openbare plaatsen een mondkapje dragen. Die verplichting geldt nu alleen in het openbaar vervoer. Ook vandaag houden we je op de hoogte met ons virusblog. De afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Voortvluchtige ‘Woud-Rambo’ probeerde ex-vriendin te vermoorden met kruisboog
  VIDEO

  Voortvluch­ti­ge ‘Woud-Ram­bo’ probeerde ex-vrien­din te vermoorden met kruisboog

  De klopjacht op de 31-jarige Yves Rausch is nog steeds in volle gang in de buurt van het Duitse Oppenau. Zondag ontwapende hij vier agenten en sloeg daarna op de vlucht. Inmiddels wordt steeds meer bekend over deze ‘Rambo van het Zwarte Woud’, zoals Rausch ook wel wordt genoemd. Zo kwam hij meermaals in aanraking met justitie voor onder meer het overtreden van de wapenwet, bezit van kinderporno en een poging zijn ex-vriendin te vermoorden met een kruisboog.