‘The Righteous Gemstones wordt seriehit van het jaar’

AD BingewatchersDe nieuwe HBO-serie The Righteous Gemstones, binnenkort ook te zien in Nederland, zou wel eens dé verrassing van het jaar kunnen zijn. Dat beweren seriefanaten Kevin Goes en Charlene Heezen in AD Bingewatchers. De nieuwe aflevering van deze tweewekelijkse podcast is nu te beluisteren via onze website of op platforms als Spotify en iTunes.

Niet alleen The Righteous Gemstones, over een familie excentrieke tv-evangelisten met acteurs als Danny McBride (Eastbound & Down) en John Goodman (The Big Lebowski), wordt besproken. Gudo Tienhooven deelt zijn enthousiasme over de onconventionele misdaadreeks Mindhunter (seizoen 2 staat nu op Netflix) en vraagt zich vervolgens af of de animatieserie The Dark Crystal de potentie heeft uit te groeien tot een poppenvariant van Game of Thrones.

In AD Bingewatchers gidsen Goes, Heezen en Tienhooven de luisteraar door serieland. Zij zien de eerste paar afleveringen van zo’n beetje alles wat nieuw om de hoek komt kijken en stellen vervolgens zichzelf, elkaar en de luisteraar de vraag: doorkijken of niet? Of: to binge or not to binge, that’s the question…

Volledig scherm
  1. Luister hier de dagelijkse podcast van Luuk Ikink en Simone Wijnands

    Tekort aan medicijnen, veteranen geweigerd en Dam tot Dam gestaakt

    Samen met zijn vrouw Simone Wijnands maakt presentator Luuk Ikink elke werkdag de ‘OchtendPod’: dé podcast voor wie graag opstaat met het laatste nieuws. Luuk en Simone bespreken aan hun ontbijttafel in twintig minuten het nieuws van de dag. Ze gaan in discussie over verschillende onderwerpen met een focus op (regionaal) nieuws, sport en entertainment. OchtendPod verschijnt elke werkdag om 06.00 uur ’s ochtends en is hieronder te beluisteren of via Spotify, Google Podcasts of iTunes.