Aangeboden door Arthrokinematika & I.P.C.
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Arthrokinematika & I.P.C.

Tob niet langer met rug, knie en heup

Arthrokinematika & I.P.C.Wellicht herkent u het: een onwillige rug, kniepijn, een heup die niet meewerkt; allemaal ongemakken die je belemmeren in je dagelijks leven en ervoor zorgen dat diverse activiteiten bemoeilijkt worden. Wie zich hierin herkent zou contact kunnen zoeken met IPC & Arthrokinemetika in Krimpen aan den IJssel, al veertig jaar gespecialiseerd in podotherapie en podoposturale therapie.

Krimpen aan den IJssel - "Wat vliegt de tijd hè", glimlacht Alfredo Pugliese. "Ik weet nog goed dat ik in september 1978 me in Krimpen vestigde met mijn praktijk. Podologie/Podotherapie was destijds een onbekend fenomeen in Nederland, en dat heb ik gemerkt. Het kostte een paar jaar om het vertrouwen te winnen. Daarna is mijn praktijk uitgegroeid tot en een begrip in heel Nederland en zelfs daarbuiten."

Plezierig

"Onze patiënten komen overal vandaan. Dat is niet voor niets zo. Bij verreweg de meeste mensen brengen mijn behandelingen én de toepassing van speciale zooltjes verlichting,waardoor hun kwaliteit van leven aanmerkelijk verbetert. Die positieve uitkomsten maken mijn werk plezierig." Veel problemen aan voeten, knieën en rug hebben te maken met een verkeerde stand van de voeten, weet Pugliese. Deze chronische voetpijn en orgaandisfunctie komt voor bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Ze uiten zich bijvoorbeeld bij lang staan of slenteren. De pijn sluipt als het ware bij je binnen. Ook blaas- en darmproblemen door een verkeerde stand van de voeten treden regelmatig op. Deze klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, overgewicht, of een beroepsgerelateerde lichaamshouding."

Volledig scherm
© Arthrokinematika & I.P.C.

"Een standsafwijking van één of beide voeten heeft een directe invloed op het bekken, de rugwervels en de zenuwen die naar de spieren en de organen lopen. Met de 'methode 'Bourdiol' corrigeer ik de standsafwijking. Met resultaat! Vele cliënten konden daarna klachtenvrij verder. Dat is precies de reden waarom mijn praktijk na 40 jaar nog steeds zo druk bezocht wordt."

IPC & Arthrokinemetika heeft vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en werkt samen met die van Drs A. Jans-specialist ouderengeneeskunde & pijnbestrijding in Capelle. De praktijk is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen zoals OPG, IFPB en AVIG. Daarnaast heeft men erkenning van de meeste verzekeringsmaatschappijen. De therapie wordt gedeeltelijk vergoed voor wie aanvullend verzekerd is. Raadpleeg daarvoor de website van uw verzekeraar. Meer info: 0180-514291/010-2122730 of 010-4506522 of http://www.voet-statiek.nl.