Trump versus Comey
Volledig scherm
Trump versus Comey © EPA

'Trump moet doodsbang zijn voor James Comey'

Als er één man is voor wie Donald Trump het in zijn broek moet doen, dan is het James Comey. De ex-FBI-directeur deinst voor niemand terug en weet ook precies hoe hij zich moet indekken.

 1. Zwaar gehandicapte Abdullah krijgt geen invalidenparkeerplek: ‘Dit is onmenselijk’
  PREMIUM
  Video

  Zwaar gehandicap­te Abdullah krijgt geen invaliden­par­keer­plek: ‘Dit is onmense­lijk’

  De 22-jarige Abdullah Aydin is al zijn hele leven zwaar gehandicapt. Zijn situatie is de afgelopen jaren flink verslechterd. De Hagenaar kan bijna niks meer. Als hij ergens heen moet, moeten zijn ouders hem dragen. Zitten in een rolstoel doet namelijk pijn. Toch weigert de gemeente Den Haag het gezin een invalidenparkeervergunning te verlenen. ,,Dit is toch onmenselijk!’’
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 3. LIVE | 11.600 boetes voor niet dragen mondkapje in ov; controleurs GGD Utrecht massaal om de tuin geleid
  Coronavirus

  LIVE | 11.600 boetes voor niet dragen mondkapje in ov; contro­leurs GGD Utrecht massaal om de tuin geleid

  Sinds de invoering van de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer zijn 11.600 mensen bekeurd voor het niet dragen ervan. Zij kregen een boete van 95 euro. Veel Utrechters zijn de controles door de GGD zat. Ze werken niet meer mee aan het bron- en contactonderzoek en hangen op zodra er door de ‘rechercheurs’ wordt gebeld. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Lees hier het vorige liveblog terug.