Viroloog Marion Koopmans tijdens de kick-off van Giro555.
Volledig scherm
Viroloog Marion Koopmans tijdens de kick-off van Giro555. © ANP

Virusexperts waarschuwen: Niet denken dat we klaar zijn omdat ziekenhuiscijfers dalen

Virusexperts waarschuwen voor te veel enthousiasme rond de aanstaande versoepelingen. Ze vrezen dat vooral jongeren de ruimte die ze krijgen met beide handen aangrijpen, terwijl ze nog niet beschermd zijn tegen de mogelijke gevolgen van het virus. 

22 reacties

 • Paul de Jong

  2 jaar geleden
  Marion Koopmans moet men geen aandacht aan schenken, want zij is niet neutraal in haar advies. Koopmans is adviseur van WHO en de EU, hoe kan zij dan kritisch zijn op beleid van WHO en EU? Dat kan niet, dus, ongeacht of ze bekwaam is of niet, ze heeft te veel petten op, daarbij heeft zij projecten gedaan in China met het desbetreffende lab. WHO en RIVM en OMT hebben gefaald, door 30+ wetenschappers te negeren die over aerosolen begonnen. Waarom is er behandel methode, maar alleen vaccineren?
 • J.C. Kattestaart

  2 jaar geleden
  De waarheid over de huidige Corona.Word niet getolereerd door de AD redactie.Een antwoord iets teveel aan de rechterkant word niet vermeld.Als er om je mening word gevraagd en er word antwoord gegeven zonder iemand te krengen te beledigen of aan zetten tot.Dan zou dat weergeven moeten worden.
 • Sandra Rosenboom

  2 jaar geleden
  Ik was en ben blij met mensen als mevr.Koopmans, Diederik Gommers en Dhr.Kuipers. Ik heb in hen meer vertrouwen dan in de politiek. Het is schandalig dat hetgeen Diederik Gommers en Ernst Kuipers de politiek adviseren hen niet in dank word afgenomen, dat hem de mond word gesnoerd, net als Ernst Kuipers. Dat merkte je duidelijk op een gegeven moment.
 • Norbert Schooten

  2 jaar geleden
  Ik heb veel respect voor Marion Koopmans, zij heeft goed werk gedaan.
 • Ton Dolfijn

  2 jaar geleden
  Nog ongeveer een maand te gaan tot de zomervakantie is het onverantwoord van onze Minister tegen het Onderwijs de middelbare scholen volledig weer open te zetten. Docenten kunnen langdurige klachten bij besmetting krijgen zodat ze afgekeurd moeten worden. Dit bevordert het Lerarentekort. Daarnaast zitten leerlingen en ouders niet te wachten op een lakenstraat zomervakantie genaamd Corona.