Aangeboden door Voet-statiek.nl
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Voet-statiek

Voetspecialist Pugliese: Podotherapeut met 40 jaar verstand van voeten

Voet-statiek.nlVerkeerde voetstand veroorzaakt vaak rugklachten. Standafwijking van de voet heeft direct invloed op bekken, rugwervels en de zenuwen die naar de organen en spieren lopen. Organen en spieren hebben normale zenuwimpulsen nodig om optimaal te functioneren. Belemmering hiervan kan resulteren in disfunctie met wijzigingen in structuur en overbelasting van spier en orgaan. 

Arthrokinematika & Inter Podale Centrum (IPC) met vestigingen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel, alsook Steunzolen Lab. in Krimpen aan de Lek, behandelen mensen met pijnklachten. Tevens is er een intensief samenwerkingsverband met het centrum voor pijnbestrijding van dokter A.L. Jans in Capelle aan den IJssel.

Door middel van verschillende bio-regulerende therapieën kunnen wij de lichaamshouding corrigeren om met name voet-, knie-, heup-, rug- en nekklachten te verminderen. Vooral mensen in bepaalde beroepsgroepen, die een fysiek zwaar beroep hebben, staand of juist zittend werk verrichten, lopen een verhoogd risico op klachten. Die kunnen zowel acuut als chronisch van aard zijn, mogelijk door een ongeval of door overgewicht.

Analyse en behandeling

Volledig scherm
© Voet-statiek

Een grondige, 3-dimensionale houdingsanalyse wijst uit wat het geval is. Hierna kan de behandeling gestart worden. Wij streven ernaar de standafwijking van de plat- of holvoet te corrigeren. Dit doen wij door het handmatig aanmeten en vervaardigen van maatwerk therapiezolen; wij leveren geen machinaal vervaardigde standaard zolen. Met de juiste therapiezolen wordt het lichaam geleidelijk in balans gebracht waardoor zenuwen, spieren en organen de kans krijgen om weer normaal te kunnen functioneren, en klachten verdwijnen of beheersbaar worden.

Omdat onze therapieën van grote waarde zijn gebleken voor de algehele gezondheid van de mens, worden door een aantal zorgverzekeraars de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed, mits u aanvullend bent verzekerd.

Tot slot

Heeft u klachten? Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0180-514291 en 010-2122730, of raadpleeg www.voet-statiek.nl. Voor bedrijven met meer dan tien werknemers geldt een speciale regeling. 

Alfredo, Anne en Joke zijn u graag van dienst.