Aangeboden door De Ortho
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Voor een stralende lach ga je naar De Ortho

De OrthoAls er iets is wat tot de verbeelding spreekt dan is het wel een stralende lach. Maar waar kun je terecht als je niet zo’n mooi gebit hebt om te laten zien? Dan ga je naar De Ortho; de specialist voor orthodontische zorg op maat in Driebergen en Woerden. Niet zomaar een tandarts, maar een orthodontist die helemaal thuis in ortho, en gewoon de beste in beugels is. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. 

Naast de gebruikelijke behandeling met een slotjesbeugel is het ook mogelijk een zogenoemde onzichtbare beugel toe te passen van Invisalign. Een fantastisch manier om zelfs bij complexe gevallen een perfect passend gebit met de mooie glimlach te bereiken. 

Volledig scherm

De beugel bestaat uit een reeks uitneembare transparante aligners (hoesjes) die over de tanden worden geschoven. Aligners worden op maat gemaakt en worden om de 1-2 weken vervangen om zo de tanden geleidelijk naar de gewenste positie te brengen. Een vooronderzoek van het gebit door de orthodontist, Bert Koster van Groos, is nodig om te bepalen of de methode ook voor u toe te passen is. Voor het laten vervaardigen van de aligners wordt een scan gemaakt van het gebit. Aan de hand van de verzamelde gegevens van de mond kan bepaald worden hoeveel aligners nodig zijn voor een goed resultaat. Tijdens de behandeling is om de 30 dagen een bezoek aan de praktijk nodig voor het eventueel aanbrengen van attachment ’s.    

 Deze methode wordt al enkele jaren toegepast en is nu zo doorontwikkeld dat de behaalde resultaten heel goed vergelijkbaar zijn met die van de slotjes beugel. De grote voordelen zijn, buiten dat de beugel nauwelijks zichtbaar is het onderhouden van het gebit tijdens de beugel periode geen problemen geeft en de behandeling sneller verloopt.

Ter introductie van de Invisalign beugel bij DE ORTHO organiseren wij een scan dag. U kunt zich laten inschrijven voor het laten maken van een scan van uw gebit waarna een simulatie van het eind resultaat getoond kan worden van de behandeling met de Invisalign methode.

 Vooral voor volwassenen die eigenlijk al een tijdje dromen van rechte tanden maar die slotjes beugel niet zo zien zitten is dit een uitgelezen kans om de droom uit te laten komen.

Het grote voordeel t.o.v. de slotjes beugel is natuurlijk het feit dat deze beugel nauwelijks zichtbaar is. Niemand zal zien dat uw tanden een beugel behandeling ondergaan daar in tegen zal na de behandeling iedereen uw stralende lach verblinden.

Wilt u weten wat De Ortho voor u kan betekenen, maak dan een afspraak in Driebergen of Woerden. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Is het lastiger om overdag tijd vrij te maken dan is het bij De Ortho ook mogelijk om langs te komen op het avondspreekuur. Kijk voor meer informatie op onze website: www.deortho.info 

Volledig scherm

‘De journalisten van DPG Media zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’