Aangeboden door Rabobank
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.

Wie is jouw Clubheld van het Jaar, stem nu!

RabobankElke sport- of cultuurclub heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Of het nou gaat om administratieve taken, het opbouwen van het podium, bardiensten draaien of het geven van trainingen, niks is te veel voor de clubheld. Om deze helden in het zonnetje te zetten is de Clubheld van het Jaar verkiezing in het leven geroepen. Het AD (en de regiotitels PZC, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de Stentor en Tubantia) organiseert samen met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de Clubheld van het Jaar verkiezing. 

Wist je dat Nederland ruim 50.000 verenigingen en stichtingen telt? Deze vormen samen het grootste sociale netwerk van ons land. Het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken en waar talent opgeleid én ontdekt wordt.

Dat weet ook clubheld ambassadeur cultuur: Lucas Hamming. Nu een mooie carrière als singer-songwriter maar ooit begonnen bij een vereniging. Hij weet als geen ander hoe belangrijk vrijwilligers voor een club zijn.

Of neem hockey-international Robbert Kemperman. Hij is clubheld ambassadeur sport en is dankbaar voor de vele vrijwilligers die betrokken waren bij zijn club, want mede door deze steun zit hij nu in het Nederlands Elftal!

Volledig scherm
Lucas Hamming feliciteert een Clubheld © Rabobank

En wie is nou eigenlijk jouw clubheld? De super-vrijwilliger die zich altijd maar weer inzet voor jouw club? Je kunt nu nomineren en stemmen via deze site. Wie weet gaat jouw clubheld er wel vandoor met de titel “Clubheld van het Jaar” en staat niet alleen in het welverdiende zonnetje maar wint ook nog eens een feest voor de hele club!