Aangeboden door Bouwconsult Van Zalingen
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Wonen in ZEVEN is wonen in Cothen of Langbroek

Bouwconsult Van ZalingenDe dorpskernen Cothen en Langbroek behoren tot de gemeente Wijk bij Duurstede en zijn twee rustieke plekken met ieder hun eigen bijzonderheden. In beide dorpen worden op dit moment fraaie kleinschalige nieuwbouwwijken gerealiseerd. Respectievelijk genaamd “De Kamp” en “Oranjehof”. Nieuwbouwproject Zeven biedt u hierin zeven onder architectuur gebouwde twee-onder-één kapwoningen en één vrijstaande woning op verschillende kavelgrootte. U heeft dus echt wat te kiezen! De dorpskernen hebben in de directe omgeving vele voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, horeca, sportverenigingen en winkels voor de dagelijkse boodschappen. De verbindingen met uitvalswegen naar grotere steden als Wijk bij Duurstede en Utrecht zijn zeer goed!

Volledig scherm

Wonen in het pittoreske Cothen

Het dorp Cothen ligt dicht bij Wijk bij Duurstede en tussen de boomgaarden. Een pittoreske en gemoedelijke plek waar het goed toeven is. Een groene landelijke omgeving die zich leent voor buitenspelen, wandelen en recreëren. Het gezellige dorpse leven op zijn best! “De Kamp” is een veelzijdige kleine nieuwe woonwijk met bijzonder fraaie woningen. Speels en ruimtelijk van opzet met veel ruimte voor de kinderen en met een directe link naar de omliggende natuur. De bijzondere boomgaard midden in het dorp aan het Ambachtspad en De Brink geven het dorp een fraai aangezicht. Het voelt als op vakantie zijn, maar dan gewoon in jouw eigen dorp. Binnen De Kamp bieden wij u vier royale twee-onder-één kapwoningen aan, (woningtype A en B) voorzien van alle luxe en gemakken. Een woning die aan al uw wensen zal voldoen en die alle ruimte biedt voor het hele gezin om optimaal te genieten. Nog één beschikbaar (bouwnummer 34).

Wonen in het kasteelrijke Langbroek

Langbroek staat bekend als prachtige omgeving rijk aan kastelen en buitenplaatsen. Het is dan ook een genot om hier te mogen wonen. De gemoedelijke dorpse sfeer, de vele prachtige kastelen aan de Langbroekerwetering, de fraaie landelijke omgeving. Hier kom je echt bij na een dag hard werken. Ook als woongemeente heeft Langbroek veel te bieden. Kom een kijkje nemen in dit prachtige dorp en wordt verliefd op de sfeer die het uitstraalt. Hier vind je nog gemoedelijkheid en alle geneugten van het vroegere dorpse leven. Kinderen kunnen hier in alle rust buitenspelen met vriendjes, samen avonturen beleven in deze veelbelovende landelijke omgeving. Vervelen doe je je hier nooit! In Langbroek wordt een kleinschalige nieuwbouwwijk “Oranjehof” gerealiseerd, waarin wij u één vrijstaande en twee-onder-één kapwoningen aanbieden. Riante woningen (woningtype C en D) voorzien van alle gemakken en gebouwd onder fraaie architectuur, passend bij de omgeving. Een droomwoning op een droomplek! Nog drie beschikbaar. Ga met ons in gesprek om uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken. 

Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’