Aangeboden door BPD Ontwikkeling
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Wonen met oog op de toekomst in Ede

BPD OntwikkelingUniek, kleinschalig én duurzaam wonen. Het kan in La Cour Cantina in Ede. Hier leef je op het groene kazerneterrein tussen karakteristieke gebouwen en eeuwenoude bomen. Op loopafstand van het dorpscentrum én het station Ede-Wageningen. Mooier kun je het niet hebben!

Klaar voor de toekomst door gasloos wonen…

Alle woningen in La Cour Cantina zijn gasloos. Zo speel je alvast slim in op de toekomst. Via het groene warmtenet van Warmtebedrijf Ede maak je gebruik van duurzaam opgewekte warmte: voor ruimteverwarming en verwarming van tapwater. 

De voordelen van gasloos op een rij:
• Veilig wonen
• Kostenbesparend
• Beter voor het klimaat

Je woning wordt nog energiezuiniger als je ook kiest voor zonnepanelen. Met een extra voordeel: je komt in aanmerking voor een groenhypotheek, met extra leencapaciteit van € 9.000,- of € 15.000,-.

… En door levensloopbestendig wonen

In La Cour Cantina parkeer je ondergronds en ontmoet je je buren in de fraaie binnentuin. Het project omvat 23 ruime woningen, waarvan een aantal levensloopbestendig. Dat wil zeggen: aanpasbaar aan alle levensfases. Kies nu bijvoorbeeld voor een bijkeuken op de begane grond en vergroot de woonkamer. Hiermee creëer je veel leefruimte voor het gezin. De kinderen het huis uit? Ga dan voor een badkamer en extra slaapkamer op de begane grond. 

Daar waar de officieren aten

De naam van La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten: de oude officierskantine. De kantine én andere monumentale gebouwen op Maurits Noord blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. Hier woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft. Gecombineerd met prachtige natuur: de Veluwe ligt met open armen op je te wachten.

Start bouw tweede kwartaal

In het tweede kwartaal van 2019 start BPD met de bouw van La Cour Cantina. Voel je je helemaal thuis in Ede en zoek je een nieuw plekje met karakter? Of overweeg je voor het eerst in het dorp te komen wonen?  

Wees er snel bij, er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar! www.lacourcantina.nl