Volledig scherm

ZBC de Terp “Uw huid, onze passie”

ZBC de Terp (PARTNERBIJDRAGE)In 2017 is de Rotterdamse kliniek gemoderniseerd en uitgebreid naar 3 dermatologen en een huidtherapeut. Het dermatologisch medisch behandelcentrum ZBC De Terp is sinds 35 jaar gevestigd aan het Hollandsch Diep 63. 

Onze aanpak is persoonlijk en oplossingsgericht. Voor al uw huidklachten vindt u in deze kliniek de juiste professional. Onze aandachtsgebieden zijn:

• Acne
• Licht- en lasertherapie
• Huidkanker
• Eczeem en allergieën
• Cosmetische dermatologie (botox en fillers)
• Chirurgie
• Wondzorg
• Flebologie (spataderen)
• Huidtherapie

Volledig scherm

“Dermatologie is een fantastisch vak waarbij ik patiënten doelgericht kan helpen. Daarnaast is de dermatoloog ook de aangewezen persoon voor een cosmetisch advies op maat. Ik adviseer u daar graag in!” vertelt dermatoloog Dr. Sprengers–Smit.     

Dermatoloog Dr Benedikt Sandelin: 

Volledig scherm

Mijn interessegebieden zijn acne, psoriasis, soa’s, huidkanker en voorlopers daarvan. Na gedegen onderzoek bespreek ik met mijn patiënten wat de behandelingsmogelijkheden zijn en richt mij op zijn/haar keuze”.

Huidtherapeut Nina van der Meer: 

“Doordat dermatoloog en huidtherapeut vanaf het begin bij een huidprobleem samenwerken, wordt er eerder en beter resultaat geboekt. Ik hoor vaak van de patiënt dat het als erg prettig wordt ervaren dat beide disciplines werken aan de huidklacht. Als huidtherapeut geef ik naast de behandelingen persoonlijk advies: dit vergroot de therapietrouw”.

Volledig scherm

Dermatoloog Drs. Schulten – Lukassen: 

“Na 35 jaar ervaring is dermatologie nog steeds mijn passie en het vinden van een voor u passende oplossing mijn hobby. Met dit fantastische jonge team van dermatologen wordt de kliniek voortgezet in al zijn facetten, waarbij de patiënt, moderne therapie en oplossingsgerichtheid centraal staan”.

“Bij ZBC de Terp kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen doordat alle medewerkers met enthousiasme nascholingen bijwonen en congressen bezoeken. Ik ben trots dat ons team jaarlijkse en onverwachte keuringen van ZKN en IGJ, met glans doorstaan zonder kanttekeningen. Dit weerspiegelt de enorme inzet van alle medewerkers en de perfecte begeleiding van Christa Taal, onze ziekenhuishygiënist uit Zoetermeer”, zo Dr. Jeltje Schulten, arts, directeur.

Wij streven er naar u zo snel mogelijk te helpen met een beoordeling van uw huid. Voor meer informatie en contactgegevens verwijzen wij u naar onze website: www.zbcdeterp.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010-4582423.

Volledig scherm