Jody Noppert danst in haar rolstoel, samen met haar moeder Erika.  De twee zijn te zien in de nieuwe clip van Justin Bieber en Ariana Grande, die al meer dan 30 miljoen keer bekeken is.
Volledig scherm
PREMIUM
Jody Noppert danst in haar rolstoel, samen met haar moeder Erika. De twee zijn te zien in de nieuwe clip van Justin Bieber en Ariana Grande, die al meer dan 30 miljoen keer bekeken is. © Foto Freddy Schinkel

30 miljoen mensen zien Jody (22) uit Kampen dansend in rolstoel in nieuwe clip van Justin Bieber en Ariana Grande

VideoFigureren in de videoclip van je grote idool is voor veel fans een surrealistische droom. Behalve dan voor Jody Noppert uit Kampen. In de nieuwe clip van Stuck With U danst ze enkele seconden vanuit haar rolstoel met haar moeder Erika. En dat hebben nu al meer dan 30 miljoen mensen over de hele wereld gezien.

Justin Bieber en Ariana Grande deden onlangs een oproep aan hun fans om in een video te laten zien hoe ze hun quarantaine beleven. Dansend, als het even kan. Het resultaat is nu te zien in de nieuwe videoclip van het duo, die volledig draait om het leven in quarantaine. En wie goed kijkt, ziet halverwege het nummer Jody Noppert (22) met haar moeder Erika dansend door het beeld gaan.

  1. Bewusteloos schoppen van man (37) uit Nieuwleusen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbidschieters
    PREMIUM

    Bewuste­loos schoppen van man (37) uit Nieuwleu­sen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbid­schie­ters

    Een 37-jarige man uit Nieuwleusen is tijdens de afgelopen jaarwisseling in Kampen het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hij is door een groep carbidschieters tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn tanden verloor, zijn kaak brak en uiteindelijk bewusteloos raakte. Dat blijkt nu uit de evaluatie van de gemeente Kampen over de jaarwisseling. Voor de mishandeling zijn begin april vier 18-jarige Kampenaren aangehouden.