Trijntje Sleurink (84) en burgemeester Bort Koelewijn (tweede van links) onthullen de (corona) herinneringsboom op de algemene begraafplaats in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Trijntje Sleurink (84) en burgemeester Bort Koelewijn (tweede van links) onthullen de (corona) herinneringsboom op de algemene begraafplaats in Kampen. © Foto Freddy Schinkel

‘Boom van hoop’ ter nagedachtenis aan slachtoffers corona in Kampen

Op de algemene begraafplaats in Kampen onthulde burgemeester Bort Koelewijn dinsdagochtend een herinneringsboom aan corona, bijgestaan door mevrouw Trijntje Sleurink die in april vorig jaar haar man verloor aan deze ziekte. Tegelijkertijd werden op de andere begraafplaatsen in de kernen van Kampen vergelijkbare bomen onthuld door de wethouders.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    19

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.