De bovenstroomse rondvaartboten blijven het komende seizoen stil liggen. Kamper Schuitje is te koop, Havana gaat niks doen. Twee werkeloze scheepjes dus.
Volledig scherm
PREMIUM
De bovenstroomse rondvaartboten blijven het komende seizoen stil liggen. Kamper Schuitje is te koop, Havana gaat niks doen. Twee werkeloze scheepjes dus. © Foto Freddy Schinkel

Bovenstroomse rondvaartboten komen niet meer van de wal in Kampen

Rondvaartboot ‘t Kamper Schuitje staat te koop; voor een vraagprijs van 6950 euro staat het schip te koop op Marktplaats. In 2015 kwam het scheepje naar Kampen en werden er onder de noemer Rondvaartkampen.nl tochtjes mee gemaakt. Vijf jaar later is het tijd om de rondvaartboot van de hand te doen, erkent eigenaar Erik Fien.

  1. Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events
    PREMIUM

    Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events

    Een mooi seizoen zou het worden, misschien wel het beste jaar ooit voor Kamper Events. Totdat corona een streep zette door de complete agenda van het bedrijf. Heel even was er paniek bij de jonge eigenaren, maar doemdenken komt niet voor in het woordenboek van Jos Hogenbirk en Melvin Brandenburg. Ze vertrouwen op hun creativiteit, doen wat wel kan in de anderhalve meter samenleving en geven nieuwe plannen eerder een kans.