Een woning aan de Sint Jacobstraat in Kampen is zondagavond vol rook komen te staan na een brand. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer ontfermde zich over een jonge kat.
Volledig scherm
PREMIUM
Een woning aan de Sint Jacobstraat in Kampen is zondagavond vol rook komen te staan na een brand. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer ontfermde zich over een jonge kat. © News United / SV fotografie

Brandweer redt katten uit woning die vol rook staat in hartje Kampen

Een bovenwoning aan de Sint Jacobstraat in Kampen is zondagavond vol rook komen te staan na een brand. De brandweer heeft twee katten uit de woning gered. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

0 reacties

  1. Noodbevel niet aan de orde voor coronaprotest in Kampen
    PREMIUM

    Noodbevel niet aan de orde voor coronapro­test in Kampen

    Geen moment heeft burgemeester Sander de Rouwe overwogen de demonstratie tegen coronamaatregelen van afgelopen zaterdagavond in Kampen te verbieden of voortijdig te laten beëindigen. Dat had hij kunnen doen omdat er vooraf geen vergunning voor was gevraagd. In antwoord op vragen van de Stentor zegt De Rouwe er juist begrip voor te hebben ‘dat mensen een protest willen laten horen’, al heeft hij ook zorgen over ‘het risico dat het wordt gekaapt door mensen die andere intenties hebben’.