Medewerkers en cliënten van welzijnsorganisaties protesteren tegen bezuinigingen en een strenger welzijnsbeleid in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers en cliënten van welzijnsorganisaties protesteren tegen bezuinigingen en een strenger welzijnsbeleid in Kampen. © Foto Freddy Schinkel

Breed protest tegen bezuinigingen op welzijn in Kampen

Enkele tientallen sympathisanten, medewerkers en cliënten van Welzijn en stichting De Kern protesteerden gisteravond op het Berghuisplein tegen de voorgenomen bezuinigingen op het welzijnswerk. De raadsleden moesten door een haag van demonstranten met protestborden naar hun vergadering toelopen. Ook de Adviesraad Maatschappelijke Ondersteuning is zeer kritisch over het nieuwe welzijnsbeleid.

  1. Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events
    PREMIUM

    Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events

    Een mooi seizoen zou het worden, misschien wel het beste jaar ooit voor Kamper Events. Totdat corona een streep zette door de complete agenda van het bedrijf. Heel even was er paniek bij de jonge eigenaren, maar doemdenken komt niet voor in het woordenboek van Jos Hogenbirk en Melvin Brandenburg. Ze vertrouwen op hun creativiteit, doen wat wel kan in de anderhalve meter samenleving en geven nieuwe plannen eerder een kans.