Bewoners van de Buitendijksweg hebben bij de gemeente Kampen aan de bel getrokken over de plannen om van het eenrichtingsverkeer op de weg mogelijk tweerichtingsverkeer te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Buitendijksweg hebben bij de gemeente Kampen aan de bel getrokken over de plannen om van het eenrichtingsverkeer op de weg mogelijk tweerichtingsverkeer te maken. © Foto Freddy Schinkel

Buitendijksweg-bewoners krijgen het ‘benauwd’ van plannen gemeente Kampen

Bewoners van de Buitendijksweg hebben bij de gemeente Kampen aan de bel getrokken over de plannen om van het eenrichtingsverkeer op de weg mogelijk tweerichtingsverkeer te maken. De bewoners krijgen het ‘benauwd’ van die plannen, zo lieten ze onlangs weten bij het raadsspreekuur van de Kamper raad.

  1. Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events
    PREMIUM

    Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events

    Een mooi seizoen zou het worden, misschien wel het beste jaar ooit voor Kamper Events. Totdat corona een streep zette door de complete agenda van het bedrijf. Heel even was er paniek bij de jonge eigenaren, maar doemdenken komt niet voor in het woordenboek van Jos Hogenbirk en Melvin Brandenburg. Ze vertrouwen op hun creativiteit, doen wat wel kan in de anderhalve meter samenleving en geven nieuwe plannen eerder een kans.