Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen (rechts) pleit samen met de burgemeesters van Zwartewaterland, Steenwijkerland en Staphorst voor meer politiecapaciteit in de regio IJsselland - Noord. Volgens Koelewijn staat de bezetting teveel onder druk.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen (rechts) pleit samen met de burgemeesters van Zwartewaterland, Steenwijkerland en Staphorst voor meer politiecapaciteit in de regio IJsselland - Noord. Volgens Koelewijn staat de bezetting teveel onder druk. © Stefan Verkerk

Burgemeesters in deel IJsselland willen meer agenten, ‘we vragen gruwelijk veel van ze’

De burgemeesters van Kampen, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Staphorst willen meer politiesterkte in de regio IJsselland-Noord. In een gezamenlijke brief aan burgemeester en voorzitter van het veiligheidsberaad Hubert Bruls uiten ze hun zorgen en pleiten ze ervoor dat de politiecapaciteit besproken wordt aan de onderhandelingstafel in Den Haag.

0 reacties

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.