Een nieuwe burgemeester 'uit onverwachte hoek' ziet Kampen wel zitten, als deze maar in houding en gedrag lijkt op Bort Koelewijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Een nieuwe burgemeester 'uit onverwachte hoek' ziet Kampen wel zitten, als deze maar in houding en gedrag lijkt op Bort Koelewijn. © Videostill

Burgemeesterspost Kampen open voor ‘sollicitaties uit onverwachte hoek’

Altijd al burgemeester van Kampen willen worden? Dan is dit wellicht het moment. Want de stad staat open ‘voor sollicitaties uit onverwachte hoek’, staat uitdrukkelijk in de profielschets die is opgesteld voor de opvolger van burgemeester Bort Koelewijn. Die vertrekt per 1 oktober van dit jaar, aan het einde van zijn tweede ambtstermijn.

  1. Fitnesscentrum Van Dijk Kampen krijgt tweede leven als bedrijfsverzamelgebouw
    PREMIUM

    Fitnesscen­trum Van Dijk Kampen krijgt tweede leven als bedrijfs­ver­za­mel­ge­bouw

    Het voormalige fitnesscentrum Van Dijk aan de Dieselstraat krijgt een tweede leven als bedrijfsverzamelgebouw De Kogge. Op initiatief van Falco Lodewijk en Ferdi Leusink wordt het pand nu verbouwd, zodat het met ingang van het nieuwe jaar kan dienen als onderkomen voor tien tot vijftien bedrijven. Ze mikken vooral op zzp’ers en kleine bedrijven die het thuiswerken na anderhalf jaar coronacrisis beu zijn.