Suzanne de Haan legt zich niet neer bij de beslissing van de gemeente Kampen dat zij in haar voortuin geen training meer mag geven aan honden en geen begeleiding meer aan zorgcliënten. Zij overweegt ook een schadevergoeding in te dienen.
Volledig scherm
PREMIUM
Suzanne de Haan legt zich niet neer bij de beslissing van de gemeente Kampen dat zij in haar voortuin geen training meer mag geven aan honden en geen begeleiding meer aan zorgcliënten. Zij overweegt ook een schadevergoeding in te dienen. © Foto Freddy Schinkel

Care4dogs in IJsselmuiden moet training van honden en begeleiding van zorgcliënten in voortuin staken

Het bedrijf Care4dogs aan de Oosterholtseweg in IJsselmuiden krijgt van de gemeente Kampen geen vergunning om zijn activiteiten in de voortuin uit te voeren. Die zouden te veel geluidsoverlast kunnen veroorzaken voor de omliggende panden. Met de beslissing van de gemeente is een einde gekomen aan een langslepend conflict tussen de buurt en het bedrijf. Maar dat einde is misschien nog niet definitief.

  1. Actiefilm zonder budget ‘Code Kampen’ in première: ‘We willen het straks eigenlijk nog groter en nog beter doen’
    PREMIUM
    VIDEO

    Actiefilm zonder budget ‘Code Kampen’ in première: ‘We willen het straks eigenlijk nog groter en nog beter doen’

    De actiefilm Code Kampen ging dit weekend in première. De opname van een actiefilm zette de binnenstad van Kampen afgelopen jaar op zijn kop. Nepschietpartijen zorgden er meerdere malen voor dat bezorgde burgers bij de politie aan de lijn hingen. Hoe is het voor de hoofdrolspelers om zichzelf op het witte doek terug te zien? En smaakt het naar meer? ,,Het is zó tof geworden.”