Deze week gebeurde er nog een ongeluk op de N50 op het wegdeel tussen Hattemerbroek en de afrit Kampen - Zuid. Verbreding van dit deel van de weg gaat naar schatting bijna 53 miljoen euro kosten.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze week gebeurde er nog een ongeluk op de N50 op het wegdeel tussen Hattemerbroek en de afrit Kampen - Zuid. Verbreding van dit deel van de weg gaat naar schatting bijna 53 miljoen euro kosten. © Stefan Verkerk

Dit deel van de N50 wordt nu gezien als verkeersknelpunt: komt verbreding van 53 miljoen euro dichterbij?

De verbreding van de N50 tussen Kampen-Zuid en Hattemerbroek gaat 52,7 miljoen euro kosten. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van de provincies Overijssel en Flevoland samen met betrokken gemeentes is gedaan. De kans dat ook dit deel van de N50 verbreed wordt, is een stuk groter geworden nu de Rijksweg voor het eerst opgenomen is in een lijst met landelijke verkeersknelpunten.  

0 reacties

  1. Fitnesscentrum Van Dijk Kampen krijgt tweede leven als bedrijfsverzamelgebouw
    PREMIUM

    Fitnesscen­trum Van Dijk Kampen krijgt tweede leven als bedrijfs­ver­za­mel­ge­bouw

    Het voormalige fitnesscentrum Van Dijk aan de Dieselstraat krijgt een tweede leven als bedrijfsverzamelgebouw De Kogge. Op initiatief van Falco Lodewijk en Ferdi Leusink wordt het pand nu verbouwd, zodat het met ingang van het nieuwe jaar kan dienen als onderkomen voor tien tot vijftien bedrijven. Ze mikken vooral op zzp’ers en kleine bedrijven die het thuiswerken na anderhalf jaar coronacrisis beu zijn.