De Music Club wordt omgebouwd voor centrale voorzieningen bij het recreatiepark (voorgrond) dat dit voorjaar uit de grond wordt gestampt.
Volledig scherm
PREMIUM
De Music Club wordt omgebouwd voor centrale voorzieningen bij het recreatiepark (voorgrond) dat dit voorjaar uit de grond wordt gestampt. © Foto Freddy Schinkel

Dit gaat er gebeuren met het gebouw van Music Club Kampen

Het gebouw van Music Club Kampen krijgt een nieuw leven als plek waar de centrale voorzieningen voor het nieuwe recreatiepark Roggebot zullen worden ondergebracht. Er komen onder meer een receptie, horeca, fitnessruimte en ruimtes van waaruit het beheer van het park kan worden uitgevoerd. Exploitant EuroParcs studeert nog op mogelijkheden om kleinschalig ook nog een rol als poppodium te kunnen vervullen.

 1. Eigenaren stoppen met Music Club Kampen, gebouwen verkocht aan EuroParcs
  PREMIUM

  Eigenaren stoppen met Music Club Kampen, gebouwen verkocht aan EuroParcs

  Eigenaren Jos en Jorita Meuleman gaan stoppen met de Music Club Kampen. Het stel heeft dat bekendgemaakt in een afscheidsbrief aan de medewerkers, die vergezeld ging van een rollade voor de feestdagen. Het gebouw blijkt te zijn verkocht aan het Apeldoornse familiebedrijf EuroParcs. Of dit het definitieve einde betekent van het poppodium blijft nog onduidelijk. Meuleman houdt voor vragen de deur gesloten en de nieuwe eigenaar Wouter Vos was nog niet bereikbaar voor een reactie.
 1. Dit stemt de 'gewone' man op straat
  Play

  Dit stemt de 'gewone' man op straat

 2. Wilders: 'Zet het leger in bij grootscheepse rellen'
  Play

  Wilders: 'Zet het leger in bij groot­scheep­se rellen'