Drie personen zwaar gewond bij ernstig ongeval op N50 bij Kampen: auto kwam met aanhanger op andere weghelft

UPDATE + VIDEOOp de N50 bij Kampen heeft vanochtend een zeer ernstig ongeluk plaatsgevonden. Volgens de politie begon een personenauto met aanhangwagen door nog onduidelijke redenen te slingeren en kwam op de andere weghelft terecht. Daarbij kwam het voertuig hard in botsing met een vrachtwagen. Twee volwassen mannen, en een minder jarige jongen, zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. 

0 reacties

  1. Fizaddin en Razla zijn blij dat ze hier zijn en vinden ‘iedereen zo aardig’ (maar daar denkt staatssecretaris anders over)
    PREMIUM

    Fizaddin en Razla zijn blij dat ze hier zijn en vinden ‘iedereen zo aardig’ (maar daar denkt staatsse­cre­ta­ris anders over)

    Ze zijn blij met hun tijdelijke huis in Kampen, en blij dat ze in een veilig land zijn: Fizaddin en Razla Sarajzada (75 en 61 jaar) uit Afghanistan. Ze zijn de eersten die via een project van de Protestantse Kerken (PKN) en de gemeente Kampen tijdelijk een woning kregen. Daarom kwam staatssecretaris Eric van der Burg woensdagmiddag bij ze op de thee. ,,We vinden alle mensen zo aardig’’, zegt de 61-jarige Razla via haar tolk tegen de bewindspersoon. Die countert direct: ,,Nou, niet allemaal hoor.’’