Eeco en Marian Rijken Rapp.
Volledig scherm
PREMIUM
Eeco en Marian Rijken Rapp. © Freddy Schinkel

Eeco uit Kampen verliest tweeling en blijkt later zelf een tweeling te zijn: ‘Zijn zus is altijd voor hem blijven bidden’

Meer weten over zijn biologische familie? Dat is tientallen jaren geen issue voor Eeco Rijken Rapp, die als baby is geadopteerd door een Nederlands gezin in Indonesië. Totdat zijn vrouw Marian zwanger is van een tweeling, die na bijna vijftien weken levenloos ter wereld komt. Het stel uit Kampen gaat op zoek naar zijn roots en wat blijkt? Eeco is zelf de helft van een tweeling.

0 reacties

  1. Memory Lane voor het ‘oude’ Icthus in Kampen: ‘Ik heb een ongelooflijk leuke tijd gehad hier’
    PREMIUM

    Memory Lane voor het ‘oude’ Icthus in Kampen: ‘Ik heb een ongeloof­lijk leuke tijd gehad hier’

    Loop nog eens door de ‘memory lane’ van het Ichthus College aan de Jan Ligthartstraat, voordat het pand (gedeeltelijk) tegen de vlakte gaat voor nieuwbouw. Die uitnodiging deed de leiding van de school deze week aan (oud)leerlingen, docenten, omwonenden en andere belangstellenden. Die uitnodiging was niet aan dovemanoren gericht. Veel bezoekers trokken nog éénmaal door de gangen van het schoolgebouw, aan het einde van deze donderdagavond sloot directeur John Odinot op symbolische wijze het gebouw af. Ondertussen werden binnen en buiten vele herinneringen opgehaald.