Expert over gestolen zeldzame Pokémon-kaarten in Kampen: ‘Heel moeilijk door te verkopen’

video„Breed bekend maken welke kaarten er gestolen zijn. Zodat handelaren er vanaf weten als ze worden aangeboden.” Dat is het beste advies dat veilingexpert Diana van der Valk de Kamper verzamelaar kan bieden, die dinsdagmiddag bij een woningoverval werd bestolen van een verzameling Pokémonkaarten.

 1. Geduld van woonwagenbewoners in Kampen raakt op: ‘We balen van de mooie woorden en loze beloftes’
  PREMIUM

  Geduld van woonwagen­be­wo­ners in Kampen raakt op: ‘We balen van de mooie woorden en loze beloftes’

  Het geduld van de woonwagenbewoners in Kampen raakt op als het gaat om de gewenste uitbreiding van het aantal woonwagenlocaties. Een jaar geleden werd een longlist gepresenteerd van dertien mogelijke locaties, maar de gevraagde shortlist is er ondanks de hoge nood nog steeds niet volgens de Huurdersvereniging Woonwagenbelangen Kampen. ,,Het is pappen en nathouden’’, zegt Peter van de Vorstenbosch van die vereniging.
 2. Horeca in Kampen werkt tijdens bandjesavond met polsbandjes voor toegang
  PREMIUM

  Horeca in Kampen werkt tijdens bandjes­avond met polsband­jes voor toegang

  Tijdens de bandjesavond op 30 oktober in Kampen, gaan de deelnemende horecazaken werken met polsbandjes voor toegang. Om lange wachtrijen bij de kroegen te voorkomen, kunnen bezoekers op één centraal punt hun coronatoegangsbewijs laten zien om een polsbandje te krijgen. ,,Als het een succes is, kunnen we het misschien elk weekend doen’’, zegt Remmert Krantz, voorzitter van de Stichting Horeca Kampen.