Club Fatih in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Fatih in Kampen. © Pedro Sluiter

Fatih weer open na coronaperikelen in dansclub in Kampen: ‘Systeem zo lek als een mandje’

Dansclub Fatih in Kampen gaat komend weekend weer open met het cafégedeelte nadat er twee weken terug een grote corona-uitbraak was en het personeel in quarantaine thuis zat. Dit laat manager en teamleider Erwin Wielandt weten. ,,Het systeem was zo lek als een mandje.”

0 reacties

 1. Fizaddin en Razla zijn blij dat ze hier zijn en vinden ‘iedereen zo aardig’ (maar daar denkt staatssecretaris anders over)
  PREMIUM

  Fizaddin en Razla zijn blij dat ze hier zijn en vinden ‘iedereen zo aardig’ (maar daar denkt staatsse­cre­ta­ris anders over)

  Ze zijn blij met hun tijdelijke huis in Kampen, en blij dat ze in een veilig land zijn: Fizaddin en Razla Sarajzada (75 en 61 jaar) uit Afghanistan. Ze zijn de eersten die via een project van de Protestantse Kerken (PKN) en de gemeente Kampen tijdelijk een woning kregen. Daarom kwam staatssecretaris Eric van der Burg woensdagmiddag bij ze op de thee. ,,We vinden alle mensen zo aardig’’, zegt de 61-jarige Razla via haar tolk tegen de bewindspersoon. Die countert direct: ,,Nou, niet allemaal hoor.’’
 2. Miljoenen uit Den Haag naar uitbreiding Kampen: ‘We bouwen eigenlijk een nieuwe stad’
  PREMIUM

  Miljoenen uit Den Haag naar uitbrei­ding Kampen: ‘We bouwen eigenlijk een nieuwe stad’

  Met 13,6 miljoen euro vanuit Den Haag kan Kampen verder aan de slag met de bouwplannen in de Reevedelta aan de rand van de stad. Het geld wordt onder meer geïnvesteerd in tunnels onder belangrijke verkeersaders in Kampen. Gemeente en projectontwikkelaars zijn nog steeds ‘op zoek’ naar 9 miljoen euro. Wethouder Van der Sluis: ,,We bouwen geen woonwijk. We bouwen eigenlijk een nieuwe stad.’’