Harry Goedegebure, voorzitter van 4 Mei comité Kampen, en burgemeester Bort Koelewijn (tweede van links), hebben net een krans gelegd in Kampen.
Volledig scherm
Harry Goedegebure, voorzitter van 4 Mei comité Kampen, en burgemeester Bort Koelewijn (tweede van links), hebben net een krans gelegd in Kampen. © Foto Freddy Schinkel

Geen samenkomsten, dodenherdenking is online te volgen in Kampen en Flevoland

VideoNet als vorig jaar vinden er geen samenkomsten plaats rond de dodenherdenking in Kampen en Flevoland. Wel worden er online-herdenkingen gehouden en kransen gelegd. Dat gebeurde in Kampen en IJsselmuiden al op dinsdagmorgen, op een tijdstip dat niet was aangekondigd.  

 1. Kampen maakt plan voor ‘reuring in de stad’ na de lockdown
  PREMIUM

  Kampen maakt plan voor ‘reuring in de stad’ na de lockdown

  De straat op en elkaar weer opzoeken; Kampen wil zo snel mogelijk weer ‘reuring in de stad’. Dat is kortgezegd het doel van een ‘heropeningsplan’ dat burgemeester en wethouders binnenkort voorleggen aan de gemeenteraad. Het plan bevat 13 verschillende maatregelen om na de coronacrisis weer leven in de stad te blazen, aangejaagd door de instelling van een steunfonds waarin 540.000 euro wordt gestort, een tientje per inwoner.
 1. Wederom luchtaanvallen op Gazastrook
  Play

  Wederom luchtaan­val­len op Gazastrook

 2. Motor vliegt in de brand na botsing, motorrijder komt om
  Play

  Motor vliegt in de brand na botsing, motorrij­der komt om