Hanne, Nora en René.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne, Nora en René. © Foto Freddy Schinkel

Hanne zoekt antwoord: Kan ik mijn opgenomen vakantiedagen nog intrekken?

Het lijkt wel alsof ‘ie het expres doet, die zon. Dat schijnen van de afgelopen dagen. Een strakblauwe lucht, vogels die kwetteren als nooit tevoren, en die heerlijke stralen. Alles schreeuwt, kom naar buiten! De lente en de natuur trekken zich niks aan van een onzichtbaar virus dat ons hele leven zo zichtbaar stillegt.

Met een jas aan tegen de frisse wind en een warme kop koffie in mijn hand vang ik vanuit een stoel in de tuin toch een beetje zon en vitamine D op. Ogen dicht en genieten maar. Mijn gedachten dwalen af naar een zonovergoten vakantie in Italië twee jaar geleden. Zou dat dit jaar ook weer kunnen?

  1. Verrassing! Leraren brengen taart, vlag en cijferlijst langs bij geslaagde leerlingen van het Almere College Kampen
    PREMIUM
    video

    Verrassing! Leraren brengen taart, vlag en cijfer­lijst langs bij geslaagde leerlingen van het Almere College Kampen

    Dingdong, verrassing! De 16-jarige Mike Reynders uit Kampen trekt verbaasd de voordeur open als hij biologiedocente Lieke Zweers voor de deur ziet staan. ,,Verrassing, ik heb een taart, een vlag en een prachtige cijferlijst voor je, van harte gefeliciteerd.’’ De leerlingen van het Almere College worden vandaag allemaal verrast met een bezoekje aan huis. ,,We willen ze toch even in het zonnetje zetten’’, zegt Zweers.