Jan Riezebos van de Dorpsraad (links) en Egge Selles bij de bouwplaats aan de Kamperzeedijk, waar de eerste van zes woningen in aanbouw zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Riezebos van de Dorpsraad (links) en Egge Selles bij de bouwplaats aan de Kamperzeedijk, waar de eerste van zes woningen in aanbouw zijn. © Freddy Schinkel

Het gaat er nu dan tóch van komen: woningbouw in Kamperzeedijk

Jarenlang werd er in Kamperzeedijk gesproken over de bouw van woningen op een locatie naast Selles Auto’s. Toch gebeurde er jarenlang niets. Nu kan de vlag kan uit: na de afbraak van drie min of meer vervallen panden zijn metselaars, timmerlieden en installateurs druk bezig met de bouw van de eerste zes woningen. En er komen er nog acht bij.

0 reacties

  1. Grafhorst vreest overlast Schinkelpad door migrantenhotel
    PREMIUM

    Grafhorst vreest overlast Schinkel­pad door migranten­ho­tel

    De huisvesting van arbeidsmigranten aan de Parallelweg in IJsselmuiden zorgt voor onrust onder inwoners van Grafhorst. Bewoners van die Kamper kern vrezen dat het Schinkelpad, tussen de gekozen locatie en de Lidl, voortaan wordt gebruikt als fietsroute en dat misschien zelfs de begraafplaats te maken krijgt met overlast. De initiatiefnemers van het ‘migrantenhotel’ gaan kijken wat er aan te doen valt, maar kunnen niks garanderen.