Familie Mulder-Bonsink
Volledig scherm
PREMIUM
Familie Mulder-Bonsink © Familie Mulder

Kampen treurt om verkoop Music Club: ‘Geweldige feesten heb ik daar gehad’

‘Fantastisch’. Henriëtte Mulder-Bonsink uit Kampen kan haar trouwfeest vorig zomer niet anders omschrijven. ,,We hebben de Music Club nog bij allerlei mensen aangeraden, omdat het zo’n geweldige feestlocatie was. En nu zit die op slot. Heel jammer.’’

 1. Kamper schutters zijn vooral blij en houden zich aardig goed aan de regels
  PREMIUM
  Video

  Kamper schutters zijn vooral blij en houden zich aardig goed aan de regels

  Zonder uitzondering zijn ze blij, de melkbusschutters van Kampen, dat ze ondanks corona toch kunnen knallen. Weliswaar zonder partytenten, muziek en andere 'sfeerverhogers’ maar dat mag de pret niet drukken. „We hebben geluk met het weer, dat scheelt. We zijn heel blij dat het kan. Dat de gemeente dit mogelijk heeft gemaakt, daar zijn we trots op”, zo verwoordt Jolina van der Meulen het gevoel van veel schutters.
 2. Besluit om plaats te maken viel Koelewijn zwaar; ‘Er is hier geen dag saai’
  PREMIUM
  video

  Besluit om plaats te maken viel Koelewijn zwaar; ‘Er is hier geen dag saai’

  Kan best zijn dat hij er zes jaar geleden bij zijn herbenoeming al op heeft gezinspeeld, maar dat heeft hij dan verdrongen. De beslissing om dit jaar te stoppen als burgemeester van Kampen, gisteren bekendgemaakt, viel Bort Koelewijn (67) toch nog best zwaar. „Elke dag brengt nog nieuwe uitdagingen en kansen. Ik voel me ook niet anders dan 21 jaar geleden, toen ik als burgemeester begon. En ik doe nog elke dag mijn jogging rondjes.”
 1. Dit stemt de 'gewone' man op straat
  Play

  Dit stemt de 'gewone' man op straat

 2. Wilders: 'Zet het leger in bij grootscheepse rellen'
  Play

  Wilders: 'Zet het leger in bij groot­scheep­se rellen'