Het Kamper Kinder Festijn gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus. Het bestuur van HV Ons Vermaak heeft alle activiteiten tot en met 7 juli gecanceld.
Volledig scherm
Het Kamper Kinder Festijn gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus. Het bestuur van HV Ons Vermaak heeft alle activiteiten tot en met 7 juli gecanceld. © Henri van der Beek

Kampense vissers bergen hengels op; HV Ons Vermaak cancelt ook jaarlijks Kinder Festijn

‘Om zo gezond als een vis te blijven', heeft de Kampense hengelaarsvereniging Ons Vermaak de agenda tot 7 juli schoongeveegd.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus ziet het bestuur van Ons Vermaak zich genoodzaakt door tal van cursussen, evenementen en viswedstrijden een streep te zetten. Zo wordt onder meer het Kamper Kinder Festijn, waar jaarlijks honderden kinderen hun hengel uitgooien, van 15 mei afgelast. 

  1. Opknapbeurten en online dinnershow om horecazaken overeind te houden tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Opknapbeur­ten en online dinnershow om horecaza­ken overeind te houden tijdens coronacri­sis

    Horecazaken worstelen met de verlenging van de coronamaatregelen. Ondernemers proberen het hoofd boven water te houden door creatief te zijn. Café Eigenwijs en restaurant De Bastaard in Kampen krijgen een opfrisbeurt en in Lelystad organiseert Hajé een online dinnershow. ,,We kunnen in zak en as gaan zitten, maar moeten er ook het beste van maken”, stelt Hajé-eigenaar Thierry de Jager.