Sportvelden van de HCK, (hockeyclub), Wit Blauw, (korfbal) en Isala '96 (atletiek) liggen er verlaten bij. Door het coronavirus zijn alle sportactiviteiten stilgelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportvelden van de HCK, (hockeyclub), Wit Blauw, (korfbal) en Isala '96 (atletiek) liggen er verlaten bij. Door het coronavirus zijn alle sportactiviteiten stilgelegd. © Freddy Schinkel

Kosten vernieuwen kunstgrasveld voor korfballers Wit- Blauw in Kampen vallen hoger uit door slechte drainage

De kosten voor de vervanging van het kunstgrasveld van korfbalvereniging Wit- Blauw/ Green Organics in Kampen vallen hoger uit dan vooraf begroot. De drainage onder het veld blijkt slechter dan gedacht en moet volledig vervangen worden.

Voor de vervanging van het veld was door de gemeente Kampen een budget van 95.000 euro uitgetrokken. Nu blijkt dat dat niet voldoende is. Het college van burgemeester en wethouders vraagt de Kamper gemeenteraad nog eens 45.500 euro beschikbaar te stellen.

  1. Bewusteloos schoppen van man (37) uit Nieuwleusen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbidschieters
    PREMIUM

    Bewuste­loos schoppen van man (37) uit Nieuwleu­sen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbid­schie­ters

    Een 37-jarige man uit Nieuwleusen is tijdens de afgelopen jaarwisseling in Kampen het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hij is door een groep carbidschieters tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn tanden verloor, zijn kaak brak en uiteindelijk bewusteloos raakte. Dat blijkt nu uit de evaluatie van de gemeente Kampen over de jaarwisseling. Voor de mishandeling zijn begin april vier 18-jarige Kampenaren aangehouden.