Beach Kampen op bord
Volledig scherm
PREMIUM
Beach Kampen op bord © Ext- Schlutertainment

Ledborden kondigen nog steeds Kamper stadsstrand aan, zou het dan toch...?

,,Ik dacht dat ze er allemaal uitgehaald waren’’, verzucht marketeer Roeland Tameling. ,,Maar deze is er blijkbaar tussendoor gegaan.’’ De reclameborden langs de invalswegen in Kampen meldden afgelopen weekeinde nog keurig de komst aan van het evenement Beach Kampen, dat in juni zou worden gehouden op het Van Heutszplein. Maar inmiddels heeft de organisatie van het Kamper stadsstrand ook al laten weten dat dit evenement vanwege de coronacrisis geen doorgang kan vinden. 

Vanuit huis kan Tameling de onderborden invullen met boodschappen waarbij het aan de marketeer is om ervoor te zorgen dat er geen commerciële boodschappen op dat deel van het ledbord meedraaien. ,,Niet marktverstorend optreden’’, omschrijft Tameling dat. ,,Als iemand een bingo organiseert bijvoorbeeld, gaan we dat niet op die borden melden. Dat draagt niet bij aan ons imago als Hartelijke Hanzestad aan het Water.’’

  1. Bewusteloos schoppen van man (37) uit Nieuwleusen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbidschieters
    PREMIUM

    Bewuste­loos schoppen van man (37) uit Nieuwleu­sen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbid­schie­ters

    Een 37-jarige man uit Nieuwleusen is tijdens de afgelopen jaarwisseling in Kampen het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hij is door een groep carbidschieters tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn tanden verloor, zijn kaak brak en uiteindelijk bewusteloos raakte. Dat blijkt nu uit de evaluatie van de gemeente Kampen over de jaarwisseling. Voor de mishandeling zijn begin april vier 18-jarige Kampenaren aangehouden.