Directeur Rob Rikmanspoel (IMpact) bracht enkele weken geleden persoonlijk  spullen langs zodat Daniël Dreves door kon met zijn thuiswerk in coronatijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Rob Rikmanspoel (IMpact) bracht enkele weken geleden persoonlijk spullen langs zodat Daniël Dreves door kon met zijn thuiswerk in coronatijd. © Freddy Schinkel

Maatschappelijk werkbedrijf Impact besluit jaar met winst, maar corona baart zorgen: ‘Dat doet pijn’

Maatschappelijk werkbedrijf Impact, met vestigingen in Kampen en Dronten, heeft de boeken van vorig jaar gesloten met een positief resultaat van 123.000 euro. Daarmee is Impact een van de weinige voormalige sociale werkplaatsen die vrijwel op eigen kracht zwarte cijfers schrijft. Nu nog, want door de coronacrisis zijn er zorgen voor dit jaar.

  1. Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events
    PREMIUM

    Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events

    Een mooi seizoen zou het worden, misschien wel het beste jaar ooit voor Kamper Events. Totdat corona een streep zette door de complete agenda van het bedrijf. Heel even was er paniek bij de jonge eigenaren, maar doemdenken komt niet voor in het woordenboek van Jos Hogenbirk en Melvin Brandenburg. Ze vertrouwen op hun creativiteit, doen wat wel kan in de anderhalve meter samenleving en geven nieuwe plannen eerder een kans.