Vorige week werd de tijdelijke vergunning verleend, inmiddels worden de eerste contouren van paviljoen Hanzezicht op het Kamper stadsstrand zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige week werd de tijdelijke vergunning verleend, inmiddels worden de eerste contouren van paviljoen Hanzezicht op het Kamper stadsstrand zichtbaar. © Foto Freddy Schinkel

Natuurclub helpt omwonenden in strijd tegen horeca op stadsstrand Kampen: ‘Hier moet je vanaf blijven’

pollDe Natuurvereniging IJsseldelta maakt bezwaar tegen de door de gemeente verleende vergunning voor een horecatent op het Kamper stadsstrand. ,,We sluiten ons daarmee aan bij omwonenden, die via een ingeschakelde advocaat bezwaar indienen’’, zegt Bart Zeven van Natuurvereniging IJsseldelta.

1 reactie

 • Dolly J. de Groot

  2 weken geleden
  Dolly J. de Groot Zo'n een strandtent op het stadsstrandje van Kampen lijkt mij ideaal op die locatie. In de omgeving ervan is meer dan genoeg de ruimte voor auto's, fietsers, wandelaars, motorfietsen ect. Voor de strandliefhebbers heerlijk zo'n strandpaviljoen om de nodige hapjes, drankjes en ijsjes ect te kunnen nuttigen. Ik verheug me er nu al op, groetjes Dolly
 1. Plannen voor horecapaviljoen op Kamper stadsstrand
  PREMIUM

  Plannen voor horecapa­vil­joen op Kamper stads­strand

  Met ingang van het komend seizoen krijgt Kampen misschien wel een heus horecapaviljoen op het stadsstrand, pal tegenover de stad. Het paviljoen ‘Hanzezicht’ moet een einde maken aan de verkeerschaos en het afvalprobleem waarmee het stadsstrand te kampen heeft, vooral na warme zomerdagen. Twee lokale ondernemers zien misschien wel brood, maar in ieder geval verbetering in de bestaande situatie. Sommige buren zijn echter wat kritisch op de plannen.
 1. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israel
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israel

 2. Schotten blokkeren immigratiedienst: 'Laat onze buren vrij!'
  Play

  Schotten blokkeren immigratie­dienst: 'Laat onze buren vrij!'