Stichting Kampen Partners
Volledig scherm
© Stichting Kampen Partners

Nieuwe inwoners van Kampen krijgen koeltasje en mogen wens doen: abseilen vanaf een hoogtepunt?

Nieuwe inwoners van Kampen krijgen vanaf nu allemaal een koeltasje met inhoud om de stad op een leuke manier te leren kennen. De tas wordt persoonlijk aan huis bezorgd. Het warme welkom gaat uit van de Stichting Kampen Partners.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Miljoenen uit Den Haag naar uitbreiding Kampen: ‘We bouwen eigenlijk een nieuwe stad’
  PREMIUM

  Miljoenen uit Den Haag naar uitbrei­ding Kampen: ‘We bouwen eigenlijk een nieuwe stad’

  Met 13,6 miljoen euro vanuit Den Haag kan Kampen verder aan de slag met de bouwplannen in de Reevedelta aan de rand van de stad. Het geld wordt onder meer geïnvesteerd in tunnels onder belangrijke verkeersaders in Kampen. Gemeente en projectontwikkelaars zijn nog steeds ‘op zoek’ naar 9 miljoen euro. Wethouder Van der Sluis: ,,We bouwen geen woonwijk. We bouwen eigenlijk een nieuwe stad.’’