Stellen met een ruimer inkomen kunnen weer gratis trouwen in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stellen met een ruimer inkomen kunnen weer gratis trouwen in Kampen. © Getty Images

Ook rijke stellen kunnen weer gratis trouwen in Kampen, zij het ‘met de allure van het afhalen van een identiteitskaart’

Gratis trouwen wordt in Kampen ook weer mogelijk voor stellen die niet van een minimuminkomen hoeven rond te komen. Al wordt dat niet al te aantrekkelijk gemaakt. Het is een kwestie van tekenen aan de balie, zonder eigen getuigen. „Het heeft ongeveer dezelfde allure als wanneer je een identiteitskaart of rijbewijs komt afhalen”, waarschuwt burgemeester Bort Koelewijn.

1 reactie

 • Wanda Rooken

  2 jaar geleden
  Mooie oplossing die zo geboden wordt. En met terechte voorwaarden voor het gratis trouwen voor mensen met een modaal of bovenmodaal inkomen. Op deze manier kan de service die de gemeente Kampen bied aan echtparen die een minimum inkomen hebben gewoon blijven bestaan.
 1. BBB schuift in Overijssel twee verkenners naar voren, oud-wethouder Harderwijk verkenner in Gelderland
  PREMIUM

  BBB schuift in Overijssel twee verkenners naar voren, oud-wethouder Harderwijk verkenner in Gelderland

  De BoerBurgerBeweging schuift in Overijssel twee verkenners naar voren die gaan aftasten welke coalities er mogelijk zijn na de historische verkiezingsuitslag van afgelopen woensdag. Dit zijn de oud-wethouder van Raalte Wout Wagenmans (GemeenteBelangen) en bestuurs- en organisatieadviseur Jolanda Waaijer. In Gelderland is oud-wethouder van Harderwijk Gert Jan van Noort gevraagd voor deze klus.
  Zwolle