Schotte Kunststoffen gaat verkassen naar Ens omdat een nieuwe fabriek bouwen op de huidige locatie op te veel procedurele problemen stuitte.
Volledig scherm
PREMIUM
Schotte Kunststoffen gaat verkassen naar Ens omdat een nieuwe fabriek bouwen op de huidige locatie op te veel procedurele problemen stuitte. © Foto Freddy Schinkel

Plasticflessenmaker Schotte vertrekt met tegenzin uit Kampen: ‘Heeft ons ontzettend veel geld gekost’

Een van de oudste en grootste productiebedrijven van Kampen, Schotte Kunststoffen BV, verlaat de stad en bouwt een gloednieuwe fabriek in Ens. Het bedrijf telt circa 80 werknemers en is gespecialiseerd in kunststof verpakkingen. Volgens technisch directeur Richard Zwaan was Schotte veel liever in Kampen gebleven. 

1 reactie

 • Geert Wind

  1 maand geleden
  Ach Ens is de voorstad van Kampen. En een kwartiertje rijden vanaf Kampen. Ik snap de keuze wel.
 1. Voor Syrische arts Obaida (52) is vaccineren méér dan een baan: ‘Nu heeft hij weer een doel’
  PREMIUM

  Voor Syrische arts Obaida (52) is vaccineren méér dan een baan: ‘Nu heeft hij weer een doel’

  Als hij bezig is om coronavaccins klaar te maken, stelt hij zich voor dat hij in de operatiekamer is. ,,Alles moet netjes liggen. Dat ben ik zo gewend.” Obaida Abdul Rahim (52) uit Dronten werkt bij de vaccinatielocaties van de GGD in Kampen en Zwolle en dat is voor hem geen baan, maar een geschenk. Volgens zijn vrouw Rawa heeft het hem gered van een depressie. ,,Ik help anderen en ik help mezelf.”