Volledig scherm
De politie trof twee inbrekers aan in een woning aan de Hendrik van Viandenstraat. © Shutterstock

Politie Kampen vat twee inbrekers in de kraag

Twee inbrekers zijn donderdagnacht in een woning aan de Hendrik van Viandenstraat in Kampen op heterdaad betrapt en ingerekend door de politie. De bewoners waren op vakantie. Hun buurman werd gewekt door geluid, zag twee personen bij de woning wegrennen en alarmeerde de politie.

Toen politieagenten bij de woning arriveerden, zagen ze dat de voordeur was opengebroken. Toen de agenten vervolgens de woning binnen gingen, stonden ze oog in oog met twee inbrekers. Die werden in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.

De politie vraagt andere mogelijke getuigen van de inbraak zich te melden via 0900-8844 of een persoonlijk bericht op Facebook.

  1. Het was even wennen, maar spijt heeft Irma van der Sloot geen moment als wethouder van Kampen
    PREMIUM

    Het was even wennen, maar spijt heeft Irma van der Sloot geen moment als wethouder van Kampen

    Een jaar zit ze nu op het pluche, als eerste wethouder voor GroenLinks in Kampen. ‘Geen moment spijt’ heeft Irma van der Sloot van die keuze. Maar het was wel wennen, bekent ze. Van een ‘vrij anoniem bestaan’ naar het middelpunt van de belangstelling. ,,In de media, op straat. Negatieve reacties die je krijgt op social media van mensen die je helemaal niet kennen. Daar had ik nooit bij stil gestaan. Dan vraag je je wel eens af: waar ben ik aan begonnen?’’