De foutgeparkeerde auto van Tom van der Weerd in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
De foutgeparkeerde auto van Tom van der Weerd in Kampen. © Freddy van Schinkel / Tom van der Weerd

Qmusic-dj baalt van parkeerboete in Kampen: ‘Het vak was zo slecht zichtbaar, mierenneuken dit’

Tom van der Weerd (26), inwoner van de Kamper binnenstad en dj bij Qmusic, baalt van een parkeerboete die hij vorige week kreeg. Die frustratie steekt hij niet onder stoelen of banken, via Instagram deelt hij een foto van zijn foutgeparkeerde auto. ‘Stop dit mierenneuken', roept hij de gemeente Kampen op. Tientallen mensen vallen hem bij. 

0 reacties

 1. Kampen trekt extra geld uit om de IJsselkogge naar de stad te halen: waar is het 600 jaar oude schip straks te bekijken?
  PREMIUM

  Kampen trekt extra geld uit om de IJsselkog­ge naar de stad te halen: waar is het 600 jaar oude schip straks te bekijken?

  De kogel is door de kerk, het wrak van de IJsselkogge komt terug naar Kampen. De gemeenteraad ging donderdagavond akkoord met een voorstel om, bovenop de 500.000 euro die eerder al beloofd was, een miljoen euro uit te trekken voor de terugkeer van het wrak. Dat extra geld is nodig om het 600 jaar oude schip op ‘minimale wijze’ te kunnen exposeren. De komende maanden buigt Kampen zich over de vraag waar en hoe dat kan.
 2. Hoe deze ‘simpele boer uit Kampen’ met Bram Krikke de radiowereld verovert: ‘Moest wel wennen aan hem’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Hoe deze ‘simpele boer uit Kampen’ met Bram Krikke de radiowe­reld verovert: ‘Moest wel wennen aan hem’

  Tom van der Weerd (25) uit Kampen is vanmiddag voor het eerst met zijn radiomaatje Bram Krikke te horen bij marktleider Qmusic. De laatste jaren werkte hij voor SLAM!. Naast zijn radiowerk draait hij als dj op festivals, zit hij bij de vrijwillige brandweer in Kampen en verkoopt hij speciaalbier en kleding. ,,Het moet op de radio nu iets volwassener allemaal.”