De foutgeparkeerde auto van Tom van der Weerd in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
De foutgeparkeerde auto van Tom van der Weerd in Kampen. © Freddy van Schinkel / Tom van der Weerd

Qmusic-dj baalt van parkeerboete in Kampen: ‘Het vak was zo slecht zichtbaar, mierenneuken dit’

Tom van der Weerd (26), inwoner van de Kamper binnenstad en dj bij Qmusic, baalt van een parkeerboete die hij vorige week kreeg. Die frustratie steekt hij niet onder stoelen of banken, via Instagram deelt hij een foto van zijn foutgeparkeerde auto. ‘Stop dit mierenneuken', roept hij de gemeente Kampen op. Tientallen mensen vallen hem bij. 

0 reacties

 1. Jongen slaat meisje buiten westen op school Kampen: ‘Beschamend en hopelijk een les voor iedereen’
  PREMIUM

  Jongen slaat meisje buiten westen op school Kampen: ‘Beschamend en hopelijk een les voor iedereen’

  Een ruzie om een stoel, een meisje dat een tik uitdeelt en een jongen die haar vervolgens met een vuistslag knock-out slaat. Het is allemaal te zien op een filmpje, gisteren door een leerling gemaakt in de aula van de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen, dat rondgaat op internet. Andere leerlingen lachen wat schaapachtig, iemand die roept ‘Ja, dood!’ en niemand die het bewusteloze meisje te hulp schiet. ,,Beschamend allemaal”, zegt schoolbestuurder Jan van Putten.
 2. Hoe deze ‘simpele boer uit Kampen’ met Bram Krikke de radiowereld verovert: ‘Moest wel wennen aan hem’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Hoe deze ‘simpele boer uit Kampen’ met Bram Krikke de radiowe­reld verovert: ‘Moest wel wennen aan hem’

  Tom van der Weerd (25) uit Kampen is vanmiddag voor het eerst met zijn radiomaatje Bram Krikke te horen bij marktleider Qmusic. De laatste jaren werkte hij voor SLAM!. Naast zijn radiowerk draait hij als dj op festivals, zit hij bij de vrijwillige brandweer in Kampen en verkoopt hij speciaalbier en kleding. ,,Het moet op de radio nu iets volwassener allemaal.”