Gedeputeerde van Overijssel Bert Boerman
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde van Overijssel Bert Boerman © Provincie Overijssel

Steeds weer krijgt Bert Boerman die N50-vraag: ‘Zelfs mijn tandarts, maar hij moet bij de minister zijn’

InterviewHij is chagrijnig dat de N50 bij Kampen nog steeds niet verbreed is, bekent Bert Boerman. Terwijl de Overijssels gedeputeerde ziel en zaligheid inzet voor het verbeteren van de dodenweg bij zijn woonplaats, wordt hij ook verantwoordelijk gehouden voor de talloze ongelukken. ,,Met mij hebben ze de verkeerde.”

0 reacties

 1. Dikke winsten van ‘rottige windmolens’ gaan naar inwoners: ‘Mooie dingen voor het dorp mee doen’
  PREMIUM
  met video

  Dikke winsten van ‘rottige windmolens’ gaan naar inwoners: ‘Mooie dingen voor het dorp mee doen’

  De bouw van windmolens leidt vaak tot hevige weerstand. Steeds vaker profiteert echter de lokale samenleving van de miljoenenwinsten. Zoals in Swifterbant en Nieuwleusen. Voorheen liepen de emoties over de komst van windmolens in beide dorpen hoog op, nu vloeien er tienduizenden euro’s naar lokale initiatieven. ,,Zonder het geld van die rottige windmolens hadden we het niet gered.”
  Swifterbant
 2. Thomas van den Belt over droomseizoen met PEC Zwolle: ‘Ik stond toen onder hoogspanning’
  PREMIUM

  Thomas van den Belt over droomsei­zoen met PEC Zwolle: ‘Ik stond toen onder hoogspan­ning’

  Wie dit seizoen aan PEC Zwolle denkt, denkt automatisch ook aan Thomas van den Belt (21). De middenvelder groeide uit tot sterspeler in het promotieteam en verdiende zijn droomtransfer naar Feyenoord. Woensdagavond werd hij verkozen tot beste speler van de Keuken Kampioen Divisie. Hij blikt terug op zes belangrijke doelpunten. ,,Veel mensen weten niet dat ik die wedstrijd bijna had gemist.”
  Kampen