De 72-jarige Gerard F. uit Kampen wordt ervan verdacht dat hij faillissementsfraude pleegde met Woon Outlet Lelystad. De bedrijvendokter Klaas H. uit Genemuiden zou hem daarbij hebben geholpen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 72-jarige Gerard F. uit Kampen wordt ervan verdacht dat hij faillissementsfraude pleegde met Woon Outlet Lelystad. De bedrijvendokter Klaas H. uit Genemuiden zou hem daarbij hebben geholpen. © ANP

Taakstraffen voor mannen uit Kampen en Genemuiden vanwege faillissementsfraude meubelzaak in Lelystad

Door het magazijn van Woon Outlet Lelystad leeg te halen en de noodlijdende BV vol schulden door te verkopen aan een katvanger pleegde een 72-jarige ondernemer uit Kampen faillissementsfraude. Een 52-jarige ‘bedrijvendokter’ uit Genemuiden werkte daar volgens de rechtbank aan mee.

  1. Cocaïne of xtc bestellen in Kampen? ‘Apotheker97’ wist wel raad, maar nu niet meer
    PREMIUM

    Cocaïne of xtc bestellen in Kampen? ‘Apotheker97’ wist wel raad, maar nu niet meer

    Als je in Kampen aan drugs wilde komen, moest je bij ‘apotheker97’ zijn. Onder die naam bediende de 24-jarige Tony G. vorig jaar en dit jaar de Kamper markt. Zijn assortiment was behoorlijk: cocaïne, ketamine, xtc en 3-MMC, een designerdrug. Twee keer zat hij vast, maar hij was zo klantvriendelijk om direct na zijn vrijlating een bericht te verspreiden dat ‘apotheker97’ weer in bedrijf was. Met een prijslijst erbij.