Twee dagen lang komen in de binnenstad hoofdpersonen uit de verhalen van de Engelse schrijver Charles Dickens (1812-1870) tot leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee dagen lang komen in de binnenstad hoofdpersonen uit de verhalen van de Engelse schrijver Charles Dickens (1812-1870) tot leven. © Rob Voss

Tienduizenden kersttoeristen krijgen extra keuze dankzij WK-finale: wordt het Deventer, Kampen of Elburg?

Drie grote kerstevenementen in deze regio worden voor het eerst tegelijk gehouden. Deventer, Kampen en Elburg willen komend weekend tienduizenden bezoekers ontvangen. ,,Mensen hebben behoefte aan gezelligheid.”

0 reacties

  1. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

    Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.