Volledig scherm
Traumahelikopter na een bedrijfsongeval aan de Tuindersweg in IJsselmuiden. © De Vries Media

Traumaheli naar bedrijfsongeval in de Koekoekspolder bij IJsselmuiden

Bij een bedrijfsongeval in IJsselmuiden is vrijdag een gewonde gevallen. De traumahelikopter rukte eind van de middag uit naar het bedrijf in de Koekoekspolder.

Volgens omstanders ging het om een ongeluk met een hogedrukspuit. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Het ongeluk gebeurde bij een bedrijf aan de Tuindersweg.

 1. Kampen in actie tegen ondermijning: ‘Alert zijn op ratten’
  PREMIUM

  Kampen in actie tegen ondermij­ning: ‘Alert zijn op ratten’

  Met nieuwe meldpunten voor duistere zaken, bewustwordingscampagnes en het opbouwen van een databank met informatie over mogelijk crimineel gedrag gaat de gemeente Kampen meer werk maken van de strijd tegen ‘ondermijning’. Ook Bibob-onderzoeken, waarmee de integriteit van ondernemers wordt getoetst, zullen vaker worden ingezet. Dat staat allemaal in het Plan van Aanpak Ondermijning dat het college heeft vastgesteld.
 2. Maandagmarkt Kampen vraagt hulp bij doorbreken neerwaartse spiraal
  PREMIUM

  Maandag­markt Kampen vraagt hulp bij doorbreken neerwaart­se spiraal

  De maandagmarkt in Kampen blijft op verzoek van de marktondernemers in ieder geval nog tot 2023 door de gemeente georganiseerd. Tegen kostprijs – en die zal stijgen. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten. Echter, de vraag hoe de neerwaartse spiraal moet worden doorbroken waarin de markt zich volgens onderzoek bevindt, blijft onbeantwoord. De marktcommissie hoopt dat de gemeente ook daarin het voortouw wil nemen.