De omgevallen vrachtwagen trok donderdagmiddag in IJsselmuiden flink wat bekijks.
Volledig scherm
De omgevallen vrachtwagen trok donderdagmiddag in IJsselmuiden flink wat bekijks. © Herman Van Oost

Vrachtwagen kantelt in IJsselmuiden, chauffeur gewond

Een vrachtwagen vol groenafval is donderdag op zijn kant terechtgekomen. Bij het ongeval aan de Frieseweg in IJsselmuiden raakte de chauffeur gewond.

 1. Kampen wil duizenden woningen bouwen langs hoogwatergeul
  PREMIUM

  Kampen wil duizenden woningen bouwen langs hoogwater­geul

  In het groene gebied langs de bypass, aan de zuidwestkant van Kampen, moeten de komende jaren 2.500 woningen worden gebouwd. Grotendeels woningen met een tuin, maar aansluitend op het Stationskwartier ook gematigde hoogbouw. Er liggen vooral kansen voor woningen in het topsegment, voor starters en woningen voor senioren. Dat blijkt uit het Ambitiedocument Kampen Zuidwest, waarin de uitgangspunten voor de toekomstige ontwikkeling van het gebied zijn vastgelegd.
 2. Horeca in Kampen werkt tijdens bandjesavond met polsbandjes voor toegang
  PREMIUM

  Horeca in Kampen werkt tijdens bandjes­avond met polsband­jes voor toegang

  Tijdens de bandjesavond op 30 oktober in Kampen, gaan de deelnemende horecazaken werken met polsbandjes voor toegang. Om lange wachtrijen bij de kroegen te voorkomen, kunnen bezoekers op één centraal punt hun coronatoegangsbewijs laten zien om een polsbandje te krijgen. ,,Als het een succes is, kunnen we het misschien elk weekend doen’’, zegt Remmert Krantz, voorzitter van de Stichting Horeca Kampen.