Volledig scherm
De politie zocht gisteren bij de Eilandbrug in Kampen naar een vermiste vrouw. De zoektocht gaat vandaag verder. © Stefan Verkerk

Vrouw (43) nog steeds vermist, politie zoekt met sonarboot in de IJssel bij Kampen

De vermiste vrouw in Kampen is nog niet terecht. Zij is nu al een dag spoorloos. De politie zoekt vandaag met een sonarboot naar haar in de IJssel. 

De 43-jarige is voor het laatst gezien in de buurt van de Hogeweg bij Zuideinde. Wat haar woonplaats is wil de politie niet zeggen. 

Helikopter

In de buurt van de Eilandbrug werd gisteren ‘iets’ gevonden dat verband houdt met de vermissing van de vrouw. De politie wil niet zeggen wat er is gevonden. Bij de zoektocht naar de vrouw werden een helikopter en een sonarboot ingezet. 

Oma-fiets

De 43-jarige is een blanke vrouw met zwart haar en een mager postuur bij een lengte van ongeveer 175 centimeter. Bij haar vermissing droeg ze een legergroene jas en een spijkerbroek. Ze had een zwarte omafiets bij zich. De politie wil verder geen - persoonlijke - informatie verstrekken over de vrouw die in de nacht van zaterdag op zondag haar huis verliet.