Dinsdagavond is er een waterlekkage ontstaan in een flatwoning aan de Wortmanstraat in Kampen. Bij binnenkomst van de woning werd er een wietplantage aangetroffen.
Volledig scherm
Dinsdagavond is er een waterlekkage ontstaan in een flatwoning aan de Wortmanstraat in Kampen. Bij binnenkomst van de woning werd er een wietplantage aangetroffen. © AS Media

Waterlekkage legt wietplantage in flat in Kampen bloot

In een flatwoning aan de Wortmanstraat in Kampen is dinsdagavond een waterlekkage ontstaan. Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat niet het enige probleem in de flat.  

De hulpdiensten moesten de deur forceren om naar binnen te kunnen. Bij binnenkomst van de woning werd er een wietplantage aangetroffen. Een gespecialiseerd zal de plantage gaan ontmantelen en vernietigen en de politie doet verder onderzoek.

  1. Bewusteloos schoppen van man (37) uit Nieuwleusen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbidschieters
    PREMIUM

    Bewuste­loos schoppen van man (37) uit Nieuwleu­sen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbid­schie­ters

    Een 37-jarige man uit Nieuwleusen is tijdens de afgelopen jaarwisseling in Kampen het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hij is door een groep carbidschieters tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn tanden verloor, zijn kaak brak en uiteindelijk bewusteloos raakte. Dat blijkt nu uit de evaluatie van de gemeente Kampen over de jaarwisseling. Voor de mishandeling zijn begin april vier 18-jarige Kampenaren aangehouden.