Eline uit Kraggenburg stond in 2014 met deze foto in de Boerinnenkalender. Het publiek stemde haar met deze foto ook de jubileumeditie van de kalender in.
Volledig scherm
PREMIUM
Eline uit Kraggenburg stond in 2014 met deze foto in de Boerinnenkalender. Het publiek stemde haar met deze foto ook de jubileumeditie van de kalender in. © Boerinnenkalender.

Zo werd Eline uit Kraggenburg één van de populairste ‘boerinnenbabes’ van de afgelopen tien jaar

Schaars gekleed poseerde Eline Engels uit Kraggenburg zeven jaar geleden op de Boerinnenkalender. Vandaag siert die foto ook de jubileumeditie van de kalender: het publiek verkoos haar tot één van de populairste ‘boerinnenbabes’ van de afgelopen tien jaar.

  1. Zalk zucht vanwege de molensteen ozb om nek van dorpshuis: ‘Gemeente slurpt onze pot leeg’
    PREMIUM

    Zalk zucht vanwege de molensteen ozb om nek van dorpshuis: ‘Gemeente slurpt onze pot leeg’

    Het in 2016 feestelijk geopende dorpshuis An de Steege van Zalk levert de lokale gemeenschap nu de nodige kopzorgen op; de onroerendezaakbelasting (ozb) voor het gebouw is inmiddels zo hoog dat voor het aflossen al twee keer een betalingsregeling is aangegaan met de gemeente Kampen. Volgens voorzitter Johan Boeve hangt die ozb het dorpshuis nu als een molensteen om de nek. ,,Als we die moeten betalen zijn we gewoon blut.’’